KADDAFI TIJDENS ZONSOPGANG BEGRAVEN

Geplaatst op 25 oktober 2011 door Redactie
De Held van de Woestijn wordt er ook begraven. In het diepste geheim.
AMSTERDAM, 25 oktober 2011 – De voormalige Libische leider Muammar Kaddafi en zijn zoon Mutassim zijn dinsdag rond 5:00 uur lokale tijd op een geheime locatie in de woestijn begraven.
Een lid van de militaire tak van de regerende Nationale Overgangsraad (NTC) in Libië, Saadu Abu Shiha, heeft dinsdag bevestigd dat de Libische oud-dictator Muammar Kaddafi in de woestijn is begraven.Ook de voormalige minister van defensie Abu Bakr Younis is ter aarde besteld. Volgens Beitalmal zijn er islamitische gebeden uitgesproken tijdens de begrafenis.
De lichamen van Kaddafi, zijn zoon Mutassim en de oud-minister van Defensie, Abu Bakr Younes, lagen in Misurata een de koelcel.Het trio lag daar sinds hun dood afgelopen donderdag in Sirte.
Kaddafi kwam in zijn thuisstad Sirte onder nog niet opgehelderde omstandigheden om het leven. De NTC heeft maandag na internationale druk besloten hiernaar een onderzoek in te stellen.
Saif al-Islam Kaddafi, die vaak werd getipt als opvolger van zijn vader, zou volgens een NTC-bron in de woestijn aan de grens met Niger en Algerije verblijven. Aanhangers van Kaddafi zouden proberen hem uit Libië weg te halen.


Video Al-Jazeera

 
 
 
Bron:NU.nl
Bericht geplaatst in: artikel