OP VISITE BIJ DE DIKKE HERTOG

Geplaatst op 9 oktober 2008 door Redactie
Op visite bij de Dikke Hertog

In de herfstvakantie organiseert het Noordbrabants Museum een verassende rondleiding voor jonge bezoekers.

De rondleiding Op visite bij de Dikke Hertog biedt de kinderen de mogelijkheid om op een andere manier kennis te maken met het museum.

Op woensdag 15 en donderdag 16 oktober aanstaande leidt de Dikke Hertog Van Brunswijk- Wolfenbüttel kinderen (tussen 6 en 10 jaar) rond in zijn paleis. Sinds 250 jaren woont hij namelijk in dit prachtig paleis in s-Hertogenbosch. Hij ontvangt vele prinsen en prinsessen, graven en gravinnen. Belangrijk bezoek waarmee hij praat en feesten viert in zijn salons. De Dikke Hertog nodigt u graag uit om ook bij hem op visite te komen om al wandelend zijn verhalen over zijn bijzondere woning en verzamelingen aan te horen.

U bezoek wordt erg door hem op prijs gesteld aangezien zijn trouwe viervoeter Pachelbel, is weggelopen. Wat is er precies gebeurd? Bezoek het Noordbrabants Museum met uw kinderen om dat te weten te komen! Omdat het maximale aantal deelnemers per rondleiding 20 personen bedraagt, vragen wij u uw deelname aan de rondleiding voor dinsdag 14 oktober aanstaande te reserveren.

De Dikke Hertog leidt op beide dagen twee keer rond. De eerste rondleiding start om 11:00 uur. De tweede om 13:00 uur. Plaatsen telefonisch reserveren via (073) 687 78 77 of via info@noordbrabantsmuseum.nl. Toegang en deelname is gratis voor kinderen, begeleiders betalen alleen de toegangsprijs tot het museum.
Noordbrabantsmuseum.nl

Bericht geplaatst in: artikel, nieuwtje